keskiviikko 22. elokuuta 2012

Viljattomat raparperi-inkiväärimuffinssit


Jyttejauhot ovat gluteeniton, viljaton jauhoseos jonka leipomisominaisuudet ovat oikein mainiot. Saatavilla on vaaleaa ja tummaa seosta. Niitä käytetään 2/3 ohjeen vaatimasta vehnäjauhomäärästä. Raparperi-inkiväärihillokkeen voi korvata millä tahansa muullakin hillolla tai marmeladilla.

Viljattomat raparperi-inkiväärimuffinssit

90g voita
160g sokeria
2 munaa
1,7 dl maitoa
200g vaaleita jyttejauhoja
0,75 rkl leivinjauhetta
170g raparperi-inkiväärihilloketta

1. Kuumenna uuni 180 asteeseen
2. Voitele muffinssipelti
3. Vatkaa aineet yhteen
4. Paista 20-25min kunnes tikkuun ei tartu taikinaan upottaessa mitään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti