tiistai 28. joulukuuta 2010

Marinoidut paprikat


Herkullinen kylmä lisäke, joka sopii niin kasvis- kuin lihapääruoan kumppaniksi, leikkelepöytään tai jopa juustojen kanssa nautittavaksi.

Marinoidut paprikat


4 punaista paprikaa
2 keltaista paprikaa
1 tl valkosipulitahnaa tai hienonnettua valkosipulia
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria
6 rkl oliiviöljyä
3 rkl balsamicoa


1. Kuumenna uuni noin 225 asteeseen. Poista paprikoiden siemenkodat ja asettele paprikapuolikkaat leivinpaperoidulle syvälle uunipellille. 
2. Paahda paprikoita noin 10-20min kunnes kuoriin alkaa ilmestyä lähes palaneita kohtia.
3. Laita paprikat muovipussiin ja anna niiden hiota 20min. Vedä kuoret pois.
4. Suikaloi paprikat (suikaleiden ei tarvitse olla hirveän ohuita)
5. Yhdistä marinadiaineet ja laita ne ja paprikasuikaleet kannelliseen astiaan, sekoita huolellisesti ja laita kansi päälle
6. Anna marinoitua seuraavaan päivään; tarjoa lisukkeena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti