tiistai 4. kesäkuuta 2013

Mustaherukkabrowniet


Tämä mainio ohje löytyi Yhteishyvä-lehdestä. Kirpakat marjat tasapainottavat täyteläistä brownieta hyvin. Sopii erityisen hyvin vaniljajäätelön kanssa tarjottavaksi. Jos haluat pellillisen, tuplaa määrä.

Mustaherukkabrowniet

200g mustaherukoita
150g margariinia tai voita
200g tummaa suklaata
3 munaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen ja vuoraa vuoka leivinpaperilla 
2. Sulata rasva ja suklaa kattilassa (kannattaa sulattaa osa rasvasta ennen suklaan lisäämistä
3. Yhdistä kuiva-aineet keskenään ja sekoita suklaaseokseen
4. Kaada vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 30-40min kunnes tikkuun ei tartu juurikaan mitään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti