maanantai 17. tammikuuta 2011

Vuonankaali-tomaattisalaatti


Mukava lisäke esimerkiksi pihville. Jos tähän lisää broileria, katkarapuja tai esimerkiksi kikherneitä syntyy kevyt pääruokasalaatti.

Vuonankaali-tomaattisalaatti


5dl vuonankaalia pestynä ja pilkottuna
2 dl punasikurisalaattia pestynä ja pilkottuna
2 rkl öljyyn säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuina
1 rasia kirsikkatomaatteja silputtuna
2 rkl kurpitsansiemeniä
6 marinoitua valkosipulinkynttä silputtuna
1 tl mustapippurirouhetta
1 rkl viinietikkaa (esim. hilla- tai omenamaustettua)
3 rkl hyvää oliivi- tai muuta öljyä (avocadoöljy käy erinomaisesti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti