torstai 11. marraskuuta 2010

Suppilovahveropasta


Suppilovahverot ovat yleisiä, voimakasaromisia ja helposti valmistettavia sieniä - ryöppäystä ei tarvita.

Suppilovahveropasta

3 kourallista puhdistettuja suppilovahveroita
kasviöljyä
1,5 dl ruokakermaa
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 punasipuli silputtuna
1 tl ruokosokeria
1 kasvisfont-du-chef -kuutio tai 1/2 kasvisliemikuutio tai 2 rkl kasvisfondia
mustapippurirouhetta
merisuolarouhetta


Tarjoiluun:
linguinea tai muuta nauhapastaa tai spagettia
parmesaania


1. Kuullota pannulla öljyssä punasipuli, karamellisoi lisäämällä ruokosokeri ja kääntelemällä vikkelästi pannulla
2. Lisää sienet ja paista kunnes ne alkavat luovuttaa runsaammin nestettään 
3. Lisää kerma, basilikanlehdet ja fondi seekä mausta suolalla ja pippurilla
4. Anna hautua pari minuuttia
5. Tarjoa kuumana pastan ja parmesaanin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti