maanantai 1. marraskuuta 2010

Minttusuklaamacaronit


Täyte on hyvin suklainen ja yrttiminttu käytettynä yhdessä liköörin kanssa auttaa välttämään esanssimaisen maun.

Minttusuklaamacaronit

Vaaleansiniseksi värjättyjä macaronpuolikkaita


Täyte:
1,5 dl kermaa
150g tummaa suklaata
1 rkl minttulikööriä
1/2 tl kuivattua jauhettua minttua


1. Laita kerma ja suklaa paloiteltuna pieneen kattilaan
2. Kuumenna hitaasti koko ajan sekoittaen
3. Kun suklaa on sulanut, lisää mausteet
4. Poista kattila liedeltä ja vispaa 2min ajan
5. Viilennä jääkaapissa kunnes koostumus on sopivan sitkeä



1 kommentti:

  1. Heh, meinasin viimeisintä aihetta käsittelevää postausta lukiessani kommentoida, että minttu-suklaa -yhdistelmä olisi aika kova sana. Mutta tässähän se onkin! Ehkä pääsen joskus kokeilemaan ;)

    VastaaPoista