maanantai 6. syyskuuta 2010

Peruna-rucola-mozzarellasalaatti


Ohje on muunnelma Parragon-kustantamon Salaatit-kirjasta.

Peruna-rucola-mozzarellasalaatti

650g keitettyjä perunoita
125g rucolaa (ei villirucolaa)
1 iso päärynä
200g kiinteää mozzarellaa
1 rkl sitruunamehua
suolaa, mustapippuria
1 pieni kerä lehtisalaattia (esim. Renoir Black)


Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
1,5 rkl valkoviinietikkaa
1 tl tummaa sokeria
1 tl dijonsinappia


1. Jäähdytä ja paloittele perunat
2. Silppua rucola ja salaatti repimällä
3. Pilko päärynä pieniksi paloiksi
4. Hienonna mozzarella
5. Yhdistä aineet, mausta suolalla ja pippurilla
6. Valmista kastike yhdistämällä aineet ja sekoittamalla voimakkaasti
7. Sekoita kastike salaattiin, anna vetäytyä jääkaapissa 1-2 tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti